TERMENI ȘI CONDIȚII

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor prezentate pe site-ul www.epique.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor mai jos enumerate.

Prin utilizarea acestui site web sau plasarea unei comenzi prin intermediul acestuia, vă exprimați consimțământul asupra caracterului obligatoriu al acestor termeni, citirea integrală a termenilor fiind absolut necesară. Dacă nu acceptați acești Termeni și condiții, nu utilizați acest site web.

Pentru a fi informat despre toate condițiile de utilizare ale acestui site, vă rugăm să parcurgeți toate secțiunile următoare.

1. IDENTIFICAREA FURNIZORULUI

www.epique.ro este administrat de ÉPIQUE EMC S.R.L. cu sediul social în București, sectorul 1, str. C.C. Arion, nr. 11, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/17638/2020, CUI 43477055.

Programul personalului magazinului online ÉPIQUE este de LUNI până VINERI între orele 09:00 – 16:00.

2. CONFIDENȚIALITATEA

ÉPIQUE EMC S.R.L. respectă legile în vigoare privind confidențialitatea datelor. Website-ul www.epique.ro și ÉPIQUE EMC S.R.L. se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului, ofertele și politica firmei. www.epique.ro și ÉPIQUE EMC S.R.L. nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează datele dvs de contact unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Aceste informații pot fi trimise autorităților competente în scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități competente în scopul executării unor acțiuni justificate conform legii.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe website-ul www.epique.ro adresa sa de e-mail poate opta ca aceasta sa fie ștearsă din baza de date a www.epique.ro. Pentru a șterge informațiile furnizate de dvs. din baza de date, este de ajuns să ne contactați și să cereți acest lucru în scris pe e-mail la contact@epique.ro.

ÉPIQUE EMC S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce găzduiește site-ul nostru, sau acțiunilor unor terțe persoane.

3. UTILIZAREA SITE-ULUI

Site-ul nostru este disponibil gratuit. Nu garantăm faptul că site-ul nostru sau orice conținut de pe acesta va fi întotdeauna disponibil sau permanent. Accesul la acest site este permis temporar și ne rezervăm dreptul de a modifica informații de pe el sau de a îl supsenda fără notificare. Nu vom fi responsabili dacă, din orice motiv, acest site nu va fi disponibil într-un anumit moment sau pentru orice perioadă. Din când în când, putem restricționa accesul la anumite secțiuni ale site-ului sau la întregul site.

4. CONTUL TĂU 

Puteți comanda de pe site-ul nostru prin:

  • crearea unui cont nou
  • conectarea la contul deja existent

Pentru a putea cumpăra de pe www.epique.ro, trebuie să introduceți datele dumneavoastră pe website-ul nostru. În utilizarea serviciului, declarați că veți furniza informații reale, corecte și actuale despre dumneavoastră.

În situația în care considerăm că această obligație a fost încălcată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.

Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții și de a stabili plata online ca unică modalitate de plată, în cazul clienților care plasează comandă și au în istoricul activității lor pe www.epique.ro livrări refuzate.

5. ABONAREA ȘI DEZABONAREA DE LA NEWSLETTER 

Abonarea la newsletter-ul ÉPIQUE este gratuită și voluntară. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, respectă legea Comerțului Electronic și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile existente în subsolul fiecărui e-mail.

ÉPIQUE EMC S.R.L. deține toate drepturile asupra conținutului newsletter-ului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru conținutul publicat pe www.epique.ro.

6. AFIȘAREA PRODUSELOR

Culorile, textura materialului, forma produsului sau alte elemente cu caracter vizual pot fi afişate sau percepute în mod diferit în funcție persoană şi monitorul folosit, navigatorul de internet, sistemul de operare sau dispozitivul de pe care se accesează www.epique.ro.

Denumirea produsului, culoarea înscrisă şi oricare alte specificaţii marcate în www.epique.ro au caracter informativ şi nu pot aduce motive de acuzaţie.

ÉPIQUE își rezervă dreptul de a face oricând modificări în prezentarea produselor fără preaviz și fără notificarea prealabilă a cumpărătorilor.

7. DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Produsele prezentate în magazinul online www.epique.ro sunt în general disponibile. 

În situațiile rare în care un produs este comandat de mai mulți clienți, ÉPIQUE nu poate expedia produsele dacă acestea nu mai sunt disponibile. În acest caz, Clientul va fi notificat că produsul pe care l-a comandat a fost eliminat din comandă/factură, prin e-mail-ul cu privire expedierea comeznii. Livrarea se va face în limita stocurilor disponibile, iar clientul va plăti doar pentru produsele livrate. Clientul poate solicita expedierea produsului în momentul revenirii acestuia în stoc, printr-un e-mail la adresa contact@epique.ro.

8. DREPTURILE DE AUTOR 

Întregul conținut al site-ului www.epique.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea  ÉPIQUE EMC S.R.L. sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. 

Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul www.epique.ro, se pedepsește conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteți folosi adresa de mail contact@epique.ro.

9. EXPEDIERE

Livrarea produselor se face atât international, cât și național pe întreg teritoriul țării în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la data primirii comenzii.

În perioada Sărbătorilor legale și a reducerilor există posibilitatea să intervină întârzieri la livrarea coletelor de până la 15 zile, însă facem tot posibilul ca volumul mare de comenzi să nu afecteze termenul standard. 

Comenzile plasate în weekend sau de sărbători legale sunt procesate în următoarea zi lucrătoare.

Sâmbăta, Duminica și în sărbătorile legale nu se expediază comenzi. În cazul în care comanda poate suferii întârzieri de livrare, cumpărătorul va fi anunțat prin e-mail la adresa menționată în comandă.

Livrarea comenzilor se face prin curier, la adresa specificată de client.

10. COSTURI DE EXPEDIERE

Transportul este gratuit pe teritoriul României pentru toate comenzile cu valori mai mari de 300 Lei.

Pentru comenzile cu valori mai mici de 300 LEI, costul transportului este de 20 lei

Pentru comenzile expediate în afara României – costurile expediției vor fi suportate de client indiferent de valoarea comenzii și vor fi comunicate prin e-mail pentru confirmare înainte de realizarea expediției. Durata expediției, în acest caz, depinde de termenele firmei de curierat care realizează livrarea.

ÉPIQUE EMC S.R.L. nu stabilește în mod independent costurile de transport și nu este beneficiarul acestor sume.

11. PREȚURILE ȘI METODE DE PLATĂ

Informaţia despre preţul de achiziţie al Produsului de pe pagina de web a magazinului este obligatorie din momentul primirii de către Client a unui e-mail de confirmare a acceptării comenzii plasate de acesta. Respectivul preţ nu mai suferă modificări, indiferent de modificările de preţ din Magazin care mai pot avea loc după confirmarea comenzii prin mail.

Preturile afișate pe www.epique.ro includ TVA, dar nu includ costurile de transport (detaliate la costuri de expediere).

PLATA SE POATE FACE:

  • În numerar, la livrare – sistem ramburs – valabil numai pentru comenzile efectuate în România. Numai comenzile cu maximum 4 produse pot avea opțiunea ramburs. 

Comenzile care depășesc 4 produse pot fi achitate numai prin ordin de plată (OP).

  • Ordin de Plată (OP): plata prin ordin de plată este cunoscută și ca plata prin transfer bancar. Plata se face prin transfer bancar către ÉPIQUE EMC S.R.L., cod unic de inregistrare: 43477055, în contul: RO24INGB0000999911191175, Banca: ING. După finalizarea transferului bancar rugăm clientul să transmită dovada plății către contact@epique.ro. Livrarea produselor se va face numai după intrarea banilor în contul nostru. Confirmarea plății poate dura între 24 și 48 de ore în funcție de procesarea plății între băncile implicate.

12. RETURUL

Potrivit legislației în vigoare (O.U.G. nr. 34/2014 privind produsele achiziționate la distanță), aveți la dispoziție 14 zile calendaristice din momentul primirii produsului să ne anunțati de intenția dumneavoastră de retur. Dreptul de retur este valabil atât în cazul persoanelor fizice cât și celor juridice.

CONDIȚII DE RETUR:

Puteți returna produsele comandate în termen de 14 zile de la primirea coletului asigurându-vă că:

  • Anunțați ÉPIQUE de intenția dvs. de retur;
  • Articolele nu prezintă urme de purtare sau spălare (și nu prezintă semne de transfer de orice machiaj sau alte pete);
  • Împachetați produsele, de preferat în ambalajul original. Dacă acest lucru nu este posibil, vă rugăm să le ambalați într-un mod asemănător, pentru a ne asigura că acestea nu sunt deteriorate în timpul transportului;
  • Articolele sunt în starea în care au fost primite, nu prezintă defecte. 

Din motive de igienă NU SE ACCEPTĂ PENTRU RETURNARE COSTUMELE DE BAIE CARE NU PREZINTĂ SIGILIUL.

Dacă produsele returnate nu corespund condițiilor de mai sus, ne rezervăm dreptul de scădea din valoarea returului cheltuielile necesare pentru recondiționarea produsului/produselor.

Retururile efectuate de Client în afara intervalului de timp menționat anterior nu vor fi acceptate.

Vom rambursa prețul pe care l-ați plătit pentru articolele achizitionate de pe site-ul www.epique.ro, luând în considerare reducerile aplicate în momentul achiziției. Rambursarea banilor se va face în termen de 10 zile lucrătoare. Banii vor fi returnați în cont după verificarea produselor.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin intermediul oricărei firme de curierat rapid.

Va rugăm să transmiteți retururile la adresa:

Str. Baba Novac 8A, Bl. D, Et.3, Apt. 331, Sector 3, Bucuresti

Persoană de contact: Camelia Enache

Tel: 0734 823 583 

!!În cazul schimburilor de produs, expedierea produsului dorit se face doar după primirea coletului cu produsul returnat. Expedierea produselor solicitate se face în maxim 10 zile lucrătoare, în funcție de disponibilitatea acestora.

Tariful pentru schimbul de produs este de 20 lei în cazul în care valoarea produsului înlocuit este mai mică de 300 Lei. 

Dacă ți s-a livrat alt produs decât cel comandat sau produsul prezintă defecte, te rugăm să ne contactezi în cel mai scurt timp posibil printr-un email la adresa contact@epique.ro, pentru a remedia această neplăcere.

În această situație, înlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi asigurată de ÉPIQUE.

13. GARANȚIA 

Produsele defecte care urmează a fi schimbate/returnate se trimit la sediul ÉPIQUE, însoțite de o copie după factură care atestă cumpărarea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de către ÉPIQUE, după constatarea defectului și a modului de manevrare. Trimiterea produselor defecte se face după anunțarea în prealabil pe e-mail la contact@epique.ro, specificând exact care este defectul constatat. Defectele vizibile se reclamă în momentul efectuării recepției.

Prin defect vizibil se întelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamație ulterioară referitoare la acest tip de defecte nu va fi luată în considerare. Recepția se consideră ca fiind efectuată în aceeași zi în care produsul a fost livrat și/sau preluat de către client sau un reprezentant al acestuia.

ÉPIQUE EMC S.R.L. este exonerată de obligația acordării de garanție în cazul în care se constată că produsele în cauză au fost manevrate sau depozitate în mod necorespunzător, utilizate în alte scopuri decât cele pentru care au fost fabricate/ vândute, șocuri mecanice, termice sau de orice natură sau au intrat în contact cu substanțe care le-au cauzat deteriorarea. Nerespectarea condițiilor enumerate mai sus duce la pierderea garanției.

14. NOTIFICĂRI

Toate notificările pe care ni le trimiteți trebuie să fie transmise la adresa: contact@epique.ro sau pe unul din conturile de Social Media ÉPIQUE (Facebook – https://facebook.com/epique.ro,  Instagram – https://instagram.com/epique.ro). Vă putem transmite și noi notificări fie la adresa de e-mail menționată în comanda înregistrată pe site-ul nostru, fie la adresa poștală pe care o furnizați atunci când plasați o comandă. 

15. MODIFICĂRI ALE TERMENIILOR ȘI CONDIȚIILOR

Vânzătorul este îndreptățit să modifice Termenii și Condițiile unilateral dacă este necesar să se adapteze modificărilor aduse cadrului juridic sau tehnic.

În cazul în care, din indiferent ce motiv, orice clauză din acești Termeni și Condiții se va dovedi nulă, inaplicabilă sau nevalabilă, ea va fi înlocuită cu o clauză validă, cât mai aproape ca sens de clauza inițială.

16. DISPOZIȚII FINALE

Orice altă problemă cauzată de produsele de pe www.epique.ro, netratată de niciun articol din pagina Termeni și Condiții, va fi notificată în scris către ÉPIQUE la contact@epique.ro. Ulterior, ea se va soluționa pe cale amiabilă în 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris.

În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele părți.

Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online ÉPIQUE, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea site-ului în aceste condiții.